Master Pizzaiolo Luigi D'Auria Introduces New Pizza Specialty 'Fragorita'

Luigi D'Auria
"Sorbillo likes pineapple, and I like strawberries". With this sentence on his social media profile, master pizzaiolo Luigi D'Auria, owner of 'mondo pizza Vomero' in via Netti,...

Continua a leggere con la nostra offerta speciale:

X
MIGLIORE OFFERTA
ANNUALE
19 €
79,99€
Per 1 anno
SCEGLI
MENSILE
1 €
6,99€
Per 3 mesi
SCEGLI
2 ANNI
40 €
159,98€
Per 2 anni
SCEGLI

VANTAGGI INCLUSI

  • Tutti gli articoli del sito, anche da app
  • Approfondimenti e newsletter esclusive
  • I podcast delle nostre firme

- oppure -

Sottoscrivi l'abbonamento pagando con Google

OFFERTA SPECIALE

OFFERTA SPECIALE
MENSILE
4,99€
1€ AL MESE
Per 3 mesi
SCEGLI ORA
 
ANNUALE
49,99€
11,99€
Per 1 anno
SCEGLI ORA
2 ANNI
99,98€
29€
Per 2 anni
SCEGLI ORA
OFFERTA SPECIALE

Tutto il sito - Mese

6,99€ 1 € al mese x 12 mesi

Poi solo 4,99€ invece di 6,99€/mese

oppure
1€ al mese per 3 mesi

Tutto il sito - Anno

79,99€ 9,99 € per 1 anno

Poi solo 49,99€ invece di 79,99€/anno
"Sorbillo likes pineapple, and I like strawberries". With this sentence on his social media profile, master pizzaiolo Luigi D'Auria, owner of 'mondo pizza Vomero' in via Netti, launches his new specialty: 'Fragorita', a pizza that is half margherita and half sweet with strawberries and custard cream, to satisfy the most demanding palates. The name 'Fragorita' comes from strawberries (fragole) and margherita. First of all to conceive and realize the fragorita, Luigi D'Auria serves it in a single dish with the care to slightly separate the two halves when it comes out of the oven. The idea came from the pizza that Luigi D'Auria presented in 1998 and that made him win, at only 22 years old, the award for the best pizza in the Campania region given by Fipe Confcommercio. It was a pizza that was half stuffed and half margherita.
Read the full article on
Il Mattino